De Tuimelaar Duikcentrum
A-weg 20, 9718 CV Groningen
Tel. 050-3133299
groningen@tuimelaar.nl
introduik Schrijf je in op onze nieuwsbrief >>
 
Home Sport Tech Go Pro Reizen Webshop Winkel  
 
Wie zijn wij Onze staf Duikteam de Tuimelaar Nieuwsbrieven Foto's
print deze pagina
Welkom bij duikcentrum De Tuimelaar


- Duikwinkel
De Tuimelaar heeft een goed gesorteerde winkel in duikmaterialen. Wij verkopen hier praktisch alle merken. Om tussen al die verschillende materialen voor iedere duiker toch het juiste te kiezen, hechten wij aan goede voorlichting.

- Vulstation
Je vindt bij ons uiteraard een vulstation voor al je gasbehoeftes. Voor perslucht en nitrox 32% gebruiken we grote buffervaten waarmee je fles binnen een minuut is gevuld. Ook kan elke technisch duiker bij ons terecht voor het vullen van decogas tot 100% O2 en/of trimix vullingen.

- Gecertificeerd servicecentrum
De Tuimelaar heeft een uitgebreide service- en reparatie afdeling. Door de fabrikant opgeleide mensen met jarenlange ervaring op dit gebied zorgen dat jouw duikmateriaal vakkundig onderhouden wordt. Met de meeste merken duikmateriaal kun je bij ons terecht, of het nu wel of niet bij De Tuimelaar aangeschaft is.

- Opleidingscentrum
Wij geven opleiding op ieder nivo en van verschillende opledingsinstanties. Wij bieden onder andere cursussen aan van PADI, IANTD, NACD & GUE. Of je nou komt voor je PADI Open Water of voor je IANTD Full Trimix, wij zijn je graag van dienst.

- Instructor Training Center
De Tuimelaar is hét Instructor Training Center van Nederland voor PADI, EFR, DSAT, IANTD en DAN. Wij bieden instructeurscursussen van uitzonderlijk hoog niveau, kwaliteit staat altijd voorop. Ben jij daar naar op zoek, en wil je niet “even snel een pasje scoren” dan ben je van harte welkom.


Wij bieden jou graag ondersteuning vanaf het eerste begin van je duikcarrière tot alle vormen van het verder ontdekken van de mooie wereld onder water.
Je bent welkom bij Duikcentrum de Tuimelaar!